Меню
Прозорість та відкритість діяльності закладу. 4. Кадровий склад педагогічного персоналу.
Сьогодні у садочку 54 дитини. Меню: сніданок-манна молочна каша, чай з лимоном, булка з вершковим маслом і твердим сиром; обід-борщ з сметаною, котлети січені з птиці, каша гречана в'язка, сік, хліб житній; полудень-риба тушкована в томатному соусі з овочами, картопляне пюре, какао на молоці, ватрушка з сиром.
 № з/п

 

Прізвище, ім'я,

по-батькові

Категорія
(тарифний розряд) 
Посада 

 

Спеціальність за

одержаною освітою 

Загальний стаж пед.роб. 
 1 Рудюк Марія Миколаївна 16 завідувач вчитель музики та співів 41
 2 Голота Ірина Валентинівна 11 вихователь вчитель почакового навчання 10
 3 Чорна Івана Леонидівна 11 вихователь вихователь дітей дошкільного віку 3
 4 Вінарська Тетяна Євгеніївна 10 вихователь вихователь дітей дошкільного віку 15
 5 Черната Катерина Іванівна 12 вихователь організатор з дошкільної освіти 12
 6 Коляденко Катерина Вікторівна 9 музичний керівник викладач музики 1
      
      
      
      
      
      
      
      



https://openbudget.in.ua/modules/classifier/by_edrpou/559cec486b617307ad000000/26244047


волог.:

тиск:

вітер: